13-2-2021

Zondag 14-2-2021 gaat de baan om 13:00 uur open!

12-2-2021

It giet oan!

De ijsmeesters hebben veel werk verzet om de baan sneeuwvrij te krijgen. Vanmiddag vanaf 14:00 uur gaan we open voor leden. Neem de ingevulde gezondheidscheck mee. Zonder de gezondheidscheck en je seizoenkaart krijg je geen toegang tot de ijsbaan.

06-02-2021

Het bestuur van IJsclub Swifterbant heeft vanmorgen besloten alleen open te gaan voor seizoenkaarthouders 2020-2021Er worden geen seizoenkaarten 2020-2021 meer uitgegeven!

Er is een maximum van 250 aanwezige seizoenkaarthouders van de IJsclub toegestaan op de baan. Er vindt bij de toegang een controle plaats of de gezondheidscheck ingevuld is en de seizoenskaart aanwezig is. Zonder beide documenten wordt u niet toelaten tot de ijsbaan.

Als de baan open is zijn de openingstijden 14:00 uur - 17:00 uur en van 18:30 - 20:00 uur.

Seizoenkaarthouders ontvangen per mail het gehanteerde Covid-19 protocol en een formulier gezondheidscheck.

01-02-2021

Komt er een vorstperiode?

Spannend wat het weer de komende week gaat doen. Sneeuw, ijs? Kunnen we schaatsen?  In verband met Covid19 maatregelen gaan we in overleg met de gemeente kijken wat de mogelijkheden zijn, en of we kunnen voldoen aan de gestelde vereisten om op een veilige manier open te kunnen gaan als de ijsdikte het toelaat. Maar we moeten er rekening mee houden dat het ook kan betekenen dat we de baan niet open kunnen stellen. Gezondheid en veiligheid gaat voor alles.

22-11-2020
In verband met de Covid19 maatregelen zullen wij dit jaar geen voorverkoop hebben op de laatste donderdag en vrijdag van de maand november. Wij bieden u de mogelijkheid om de seizoenskaarten tot 15 december 2020 digitaal te bestellen tegen de voorverkooptarieven. U kunt de kaarten bestellen door gebruik te maken van de bestelknop. U kunt de bestelling middels Ideal of een standaard bankoverboeking betalen. Na 15 december zullen de bestelde kaarten geleverd worden indien wij de betaling van uw bestelling hebben ontvangen.

In verband met Covid19 kan het zijn dat bij ijs, wij een beperkte hoeveelheid schaatsers de baan op mogen laten gaan. Seizoenkaarthouders hebben dan voorrang of worden alleen toegelaten. E.e.a. is natuurlijk afhankelijk van de dan geldende maatregelen.